Rólam

Jwerk_09blog.jpg

Igényes és egyedi fényképeken örökítem meg kismamaságodat, törékeny kis újszülöttedet, cseperedő babádat, gyermekedet, akár családi körben is (főleg Budapesten és környékén).

Mivel a természetességet kedvelem, képeim készítésekor egyszerűségre, letisztultságra törekszem. Családi fényképeket és klasszikus portrékat is örömmel készítek, mindamellet hogy az apró részleteknek is fontos szerepet tulajdonítok.

A fotózásokat az otthonotokban vagy a szabadban valósítom meg.

A honlapomon (www.kiddypix.hu) számtalan ötlettel és tanáccsal segítek neked rákészülni a fotózásra.

Jobb elkapni a pillanatot!

Karácsonyi visszaszámláló :-)

Facebook

Feedek

Kisgyerkőc - nagytesók

2012.12.21. 14:46 | kiddypix | Szólj hozzá!

A következő képek egy 3 gyerkőcös családnál készültek, ahol a legkisebb éppen 2 éves volt, a nagyobbak pedig 12 ill. 14 évesek! De jó volt látni, hogy még a kamasz nagyfiú is milyen jókat bolondozott a húgával és a kisöccsével!

Címkék: család fotózás otthon testvérfotózás

3 a kislány - újra!

2012.12.21. 14:46 | kiddypix | Szólj hozzá!

És idén újra Náluk, újra Velük, újra a 3 pörgős, igazi NŐvel! Tavaly már találkozhattatok velük itt! És most idén is volt alkalmam lefotózni őket! Kissé problémásan indult ám ez a fotózás, Murphy lecsapott Rám: minden ami elromolhat, el is romlott! így aztán csak a…

Címkék: család gyermekfotó fotózás otthon testvérfotózás

Ovis fotózás

2012.12.21. 13:01 | kiddypix | Szólj hozzá!

November elején már karácsonyi hangulatban fotóztam a kis- és nagyovisokat! Mindig hihetetlen élmény ennyi gyerkőc között tölteni néhány napot! Nem mondom, hogy nem vesz ki belőlem rengeteg energiát, de ugyanakkor fel is töltenek a kis mosoly-bombáikkal, jókedvű…

Címkék: gyermekfotó stúdiós ovisfotózás
süti beállítások módosítása