Rólam

Jwerk_09blog.jpg

Igényes és egyedi fényképeken örökítem meg kismamaságodat, törékeny kis újszülöttedet, cseperedő babádat, gyermekedet, akár családi körben is (főleg Budapesten és környékén).

Mivel a természetességet kedvelem, képeim készítésekor egyszerűségre, letisztultságra törekszem. Családi fényképeket és klasszikus portrékat is örömmel készítek, mindamellet hogy az apró részleteknek is fontos szerepet tulajdonítok.

A fotózásokat az otthonotokban vagy a szabadban valósítom meg.

A honlapomon (www.kiddypix.hu) számtalan ötlettel és tanáccsal segítek neked rákészülni a fotózásra.

Jobb elkapni a pillanatot!

Karácsonyi visszaszámláló :-)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook

Feedek

Szuper őszi gyerekképek - tippek, ötletek

2013.09.25. 12:57 | kiddypix | Szólj hozzá!

Őszi játék - ötletek, tippek

Az őszi játékom kapcsán (ami szeptember 28-án indul!) jutott eszembe, hogy összegyűjtsek Nektek néhány tippet a látványos, érdekes, cuki képek képszítéséhez, így most néhány gondolatot, jótanácsot osztanék meg Veletek, hogy a képeitek valóban olyanok legyenek, amit büszkén s örömmel mutattok meg a nagyvilágnak!

jatek_blog_1.jpg

 

Néhány tipp őszi képek készítéséhez

 

1. Legyél felkészült!

Nincs annál rosszab, mint amikor előkapod a géped, hogy megörökíts egy édes mosolyt..... és lemerül a gép, vagy nincs elég hely a kártyán...! 

-       ellenőrizd, hogy az elemek fel vannak-e töltve

-       van-e elég hely a memóriakártyán

-       válaszd ki a megfelelő menüpontot az adott szituációhoz

 2. Légy természetes!

A legjobb, ha természetes fénynél fotózol, akár kinti képről, akár bentiről legyen szó. Kerüld az erős napsütést, inkább árnyékosabb részen próbáld fotózni a gyerkőcöt. A délutáni órák mindig jobbak, ha felhőtlen az égbolt, ugyanies ekkorra már nincs olyan ereje a Napnak, s így a fénye sokkal „puhább” lágyabb, kicsit olyan sejtelmesebb.

Ha muszáj vakut használnod, próbál meg valamivel lágyítani az erős villanását, akár úgy, hogy egy fehér szalvétát tartasz a vakud elé.

3. Éééés, action!

Készülj fel rá, hogyha éppen nem az elmélyült alkotási folyamatot örökíted meg, hanem a kinti játékból szeretnél 1-2 jó felvételt, talán jobb, ha a géped sport funkcióját használod, esetleg sorozatfelvételre állítod be. Így nagy eséllyel tudod elkapni a pillanatot! 

Néhány ötletadó kép (Forrás Pinterest):

96c39ccedb5c5275b3076e3e1bf4aa06.jpg

baba_a_magasban.jpg

hullo_level.jpg

nagy tok.jpg

be57a8823e32620322a35a005b33edc8.jpg

level a kezben.jpg

 

Kellemes együtt játszást, jó hangulatot és jó fényeket kívánok! 

Várom a képeiteket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiddypix.blog.hu/api/trackback/id/tr205532753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása