Rólam

Jwerk_09blog.jpg

Igényes és egyedi fényképeken örökítem meg kismamaságodat, törékeny kis újszülöttedet, cseperedő babádat, gyermekedet, akár családi körben is (főleg Budapesten és környékén).

Mivel a természetességet kedvelem, képeim készítésekor egyszerűségre, letisztultságra törekszem. Családi fényképeket és klasszikus portrékat is örömmel készítek, mindamellet hogy az apró részleteknek is fontos szerepet tulajdonítok.

A fotózásokat az otthonotokban vagy a szabadban valósítom meg.

A honlapomon (www.kiddypix.hu) számtalan ötlettel és tanáccsal segítek neked rákészülni a fotózásra.

Jobb elkapni a pillanatot!

Karácsonyi visszaszámláló :-)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook

Feedek

Amikor a szó bennakad...

2011.05.05. 09:13 | kiddypix | Szólj hozzá!

Kedves olvasóim!

Tegnap olyan kedves, melegséggel teli és torokszorító néhány sort írt nekem egy nagyon kedves barátom, hogy úgy érzem, meg kell osztanom veletek mondatait!

Egyszerűen és tömören megfogalmazta mindazt, amit a fotózás jelent számomra. Én sem foglalhattam volna össze jobban! :-)) Ha majd egyszer kevésbé pozitív hangulatomban leszek (leszek-e??) biztosan inspirálóan hat majd rám, ha újra elolvasom! Mindenkinek ilyen barátokat kívánok!

KÖSZÖNÖM Ági!

 

Pápainé Kertai Ágnes Kiddypix

Szívet melengető, amikor megvalósul egy álom, ami biztosan sokaknak nyújt majd olyan emlékeket, melyekre nézve elmerengünk és életünk meghatározó pillanatai térnek hozzánk vissza. Még kedvesebb, amikor azt is tudhatjuk, hogy a képet egy olyan fotós készíti aki saját maga felé is maximalista, így nem csak egy fényképet ad, hanem elkészülésének élményét is, a hangulatot, ami meghatározó, ami nélkül nem készülhet el a tökéletes kép. A fényképeket nézegetve úgy érzem, itt most minden összejött. Gratulálok az eddigiekhez és nagyon várom a következő képeket!

 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiddypix.blog.hu/api/trackback/id/tr792879061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: egyéb
süti beállítások módosítása