Rólam

Jwerk_09blog.jpg

Igényes és egyedi fényképeken örökítem meg kismamaságodat, törékeny kis újszülöttedet, cseperedő babádat, gyermekedet, akár családi körben is (főleg Budapesten és környékén).

Mivel a természetességet kedvelem, képeim készítésekor egyszerűségre, letisztultságra törekszem. Családi fényképeket és klasszikus portrékat is örömmel készítek, mindamellet hogy az apró részleteknek is fontos szerepet tulajdonítok.

A fotózásokat az otthonotokban vagy a szabadban valósítom meg.

A honlapomon (www.kiddypix.hu) számtalan ötlettel és tanáccsal segítek neked rákészülni a fotózásra.

Jobb elkapni a pillanatot!

Karácsonyi visszaszámláló :-)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook

Feedek

Tüneményes 2 hetes babalány!

2011.10.30. 12:57 | kiddypix | Szólj hozzá!

Ugyan nem kevés idő telt el azóta, hogy ilyen apróság volt a kamerám előtt, de változatlan lelkesedéssel vártam a Találkozást Vele! :-)

A kis Katica édesen szundikált apró kis kuckójában, amíg anyukájával megbeszéltük, hogy milyen képek is készüljenek. Aztán nekiláttam! Eleinte még sikerült néhány alvós képet is elkapnom, de miután felébredt és evett egy kevesett, esze ágában sem volt újra visszaaludni... Helyette lelkesen nézelődött és követte minden mozdulatomat, vagy éppen a függöny lengedezését. Persze ő így ébren is egy tüneményes kisbaba! Zokszó nélkül tűrte az öltözés-vetkőzés minden maceráját! Le a kalappal előtte! Nagyon büszkék voltunk rá! :-) Volt segítségem is: Katica nővérkéje, Lina, hatalmas tettvággyal vett részt a fotózásban, ügyesen tartotta a háttereket! Köszönöm neki!

És most lássuk a képeket:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiddypix.blog.hu/api/trackback/id/tr763340059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: család újszülöttfotó fotózás otthon
süti beállítások módosítása